Parkia i el Mercat de Rubí amplien les hores d'estada gratis en el seu aparcament

/COMUNICAE/

Amb motiu de les festes patronals la clientela podrà aparcar fins a 90 minuts gratuïtament en el Mercat Municipal entre el 20 de juny i l’1 de juliol

Des del passat estiu, l’aparcament del Mercat Municipal de Rubí que gestiona Parkia, disposa d’una nova tecnologia per a la gestió del pagament que permet abonar el seu cost amb targeta de crèdit.

Aquesta, ha canviat la forma dels descomptes que donen els i les paradistes: s’evita el tiquet físic en paper (afavorint la mobilitat eco) i se substitueix per un virtual.

Els i les paradistes del mercat, llegeixen el codi de barres del tiquet d’entrada a l’aparcament a través de l’aplicació de Parkia, i s’apliquen els descomptes. Des del mes de març del present any, els i les paradistes disposen de 3.000 hores al mes de descomptes a repartir entre la clientela durant 6 anys.

Amb motiu de les festes de Rubí, i des del 20 de juny a l’1 de juliol, aquest descompte s’amplia, de tal forma que els i les paradistes podran emetre un val de descompte de 15 minuts per cada 10 euros de compra, fins a un màxim de 6 vals per persona, en lloc dels 4 que s’ofereixen habitualment, i els usuaris poden tenir fins a 90 minuts gratis de pàrquing quan acudeixen al mercat.

Parkia, com a empresa participant en el Pacte Mundial de les Nacions Unides i pensant en la mobilitat sostenible i ecològica, amb aquest acord els usuaris i empreses implicades en l’acord, col·laboren amb la cura del medi ambient en aparcar de manera ràpida, còmoda i segura i evitant l’emissió de vals físics en paper.

Sobre Parkia
Parkia és l’operador líder a Espanya d’aparcaments públics, amb la tercera major cartera d’aquesta mena d’actius. La companyia, propietat del fons First Sentier Investors, gestiona concessions en propietat i concessions a llarg termini principalment amb ajuntaments, a través de contractes amb una vida mitjana de més de 31 anys. Amb una cartera de 70 pàrquings a Espanya i Andorra, els aparcaments de Parkia estan situats en el centre de les principals ciutats d’Espanya i tenen una capacitat instal·lada de més de 38.000 places amb activitat les 24 hores del dia.

Fuente Comunicae

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Stillwater Critical Minerals anuncia una inversión estratégica del 9,99% por parte de Glencore
Líder Pavimentos celebra más de 15 años al servicio de sus clientes

Bloqueador de anuncios detectado

Por favor, considere ayudarnos desactivando su bloqueador de anuncios